Utama Maklumat kesihatan Untuk Suami, Berikut adalah 10 Trik untuk Merosakkan Isteri Anda untuk menjadi lebih teruja
Untuk Suami, Berikut adalah 10 Trik untuk Merosakkan Isteri Anda untuk menjadi lebih teruja

Untuk Suami, Berikut adalah 10 Trik untuk Merosakkan Isteri Anda untuk menjadi lebih teruja

Anonim

Semua orang pasti ingin memenuhi pasangan mereka di atas katil. Walau bagaimanapun, membuat wanita berasa teruja dan berpuas hati semasa hubungan seks tidak mudah. Rakan anda mungkin tidak mempunyai keyakinan untuk mewujudkan keintiman dengan anda. Walau bagaimanapun, jangan memaksa kehendak anda pada pasangan anda. Jadi, anda mesti belajar pelbagai cara untuk merangsang isteri yang kuat tetapi bebas daripada unsur paksaan. Semak helah berikut!

Image

Kenapa isteri kurang ghairah?

Sebelum menggunakan pelbagai langkah untuk membangkitkan hubungan seks di isteri anda, anda perlu mengetahui terlebih dahulu mengapa pasangan anda kurang ghairah. Apatah lagi jika pada mulanya dia agak ghairah, tetapi kemudian keinginannya hilang tiba-tiba.

Mungkin dia tertekan, memasuki menopaus, mengambil ubat preskripsi, atau mengalami masalah kesihatan tertentu. Anda perlu segera memeriksa dan berjumpa dengan doktor untuk mengatasi masalah akar.

Mungkin isteri kurang bersemangat kerana dia tidak berasa selamat dan yakin apabila melakukan aktiviti seksual. Sebabnya termasuk kekurangan pendidikan seks, kebimbangan yang berlebihan, dan mengalami pengalaman buruk tentang seks.

Cara terbaik untuk mengetahui punca keinginan seksual isteri rendah ialah membincangkan dan bertanya secara langsung. Cari momen yang tepat dan gunakan nada lembut. Elakkan perkataan yang merosakkan, menyakiti, mengganggu, atau menuduh isteri. Itu hanya akan membuatnya kehilangan kepercayaan kepada anda.

Image

Bagaimana untuk merangsang seorang isteri untuk lebih intim

Jangan sekali-kali memaksa seorang isteri melakukan seks. Memaksa ia sebenarnya menjadikan kehidupan seks anda dan isteri anda tidak memuaskan. Adalah lebih baik untuk melihat sepuluh cara untuk merangsang seorang isteri yang boleh menjadikannya lebih selesa seperti berikut.

1. Membina hubungan intim

Untuk wanita yang terangsang, dia mesti benar-benar percaya dan bersedia untuk membuka diri untuk anda. Oleh itu, keutamaan kebahagiaan dan keintiman emosi dalam rumah tangga anda. Pertama menyelesaikan masalah atau perselisihan yang dihadapi, maka isteri anda dapat merasakan kesenangan seks.

2. Jangan terburu-buru

Isteri anda perlu memanaskan badan ( foreplay ) cukup untuk dibangkitkan. Luangkan lebih banyak masa menjelajah setiap inci tubuhnya. Anda juga boleh memulakan dengan seks oral, petting (swiping kemaluan masing-masing), atau rangsangan vagina dengan tangan anda. Jangan terus masuk ke dalam penembusan, ya.

3. Beri pujian

Bina keyakinan pasangan anda dengan memberi pujian tertentu. Apabila anda mencium leher pasangan anda, bisikan kata-kata penyayang seperti, "Saya suka aroma anda." Pujilah pasangan anda sebanyak mungkin tentang perkara-perkara yang paling beliau bimbang, seperti bentuk tubuhnya.

4. Cari tempat yang panas

Setiap wanita berbeza, jadi anda perlu mengetahui sendiri di mana tempat panas pasangan anda. Bermula dari kawasan yang biasa seperti payudara, kelentit, dan vagina ke bahagian badan lain seperti leher, perut, punggung, kaki, telinga, dan paha dalaman.

5. Tanya apa yang dirasakan oleh isteri

Selain mencari tempat panas, anda juga perlu tahu rasa isteri anda di atas katil. Siapa tahu sepanjang masa dia tidak cukup terangsang kerana dia sebenarnya tidak suka seks yang terlalu agresif. Tanya langsung apa jenis seks isteri anda dan sama ada dia mempunyai fantasi seks tertentu yang dia mahu sedar.

6. Berikan ciuman intim

Apabila melakukan hubungan seks, anda mungkin terlambat ke suasana jadi lupa untuk mencium ciuman romantis. Malah, wanita benar-benar menikmati ciuman intim rakan kongsi di tengah-tengah seks. Ini akan membuatkan dia berasa sayang dan berharga. Jadi, jangan lupa mencium bibir, hidung atau dahi pasangan anda semasa melakukan hubungan seks.

7. Jangan lupa untuk mengusik

Salah satu cara untuk merangsang isteri yang sering dilupakan ialah mengusiknya. Contohnya apabila anda hampir menembusi, tarik zakar sekali lagi dan ulangi pergerakan ini. Isteri yang telah menjangkakan masa itu menjadi lebih panas dan tergoda.

8. Jangan gunakan tangan anda sahaja

Menurut kajian dalam Journal of Sex Research, wanita akan lebih cepat terangsang untuk mencapai orgasme jika anda merangsangnya dalam pelbagai cara. Jadi jangan gunakan tangan anda sahaja. Juga gunakan mulut atau zakar anda untuk memanjakan kawasan sensitif pada tubuh isteri.

9. Urut intim sebelum bercinta

Sekiranya isteri anda sentiasa berasa gugup sebelum bersetubuh, bantu dia berehat dengan lebih baik dengan memberikan urutan yang lembut. Sapukan minyak urut aromaterapi dan urutkan bahagian badan rakan kongsi seperti bahu dan belakang. Hanya perlahan-lahan tangan anda boleh bergerak ke bahagian tubuh yang sensual seperti paha, perut, dan dada.

10. Secara bijak memilih jawatan seks

Juga Baca:

  • Pemacu Seks Wanita akan memuncak dalam tempoh paling suburnya. Bilakah itu?
  • Mengapa wanita mengeluh lebih kerap daripada lelaki?
  • Bolehkah orgasme wanita seminit? Menipu Trik

Kongsi artikel ini:

Kongsi ini:

  • Klik untuk berkongsi di Facebook (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi di Twitter (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi pada WhatsApp (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi pada Tumblr (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi di LinkedIn (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi pada Baris baru (Buka dalam tetingkap baru)
  • Klik untuk berkongsi pada BBM (Buka dalam tetingkap baru)

Tarikh disemak: September 6, 2017 | Terakhir Edited: September 6, 2017

Sumber

11 Tips untuk Pasangan dengan Drive Seks Yang Rendah. https://www.psychologytoday.com/blog/divorce-busting/201001/11-tips-the-spouse-lower-sex-drive Diakses pada 3 Julai 2017.

14 Tips Foreplay untuk Harap Wanita Anda. http://www.menshealth.com/sex-women/foreplay-and-sex-tips. Diakses pada 3 Julai 2017.

9 Posisi Seks Terbaik yang Secara Harta Menjamin Orgasm. http://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/positions-for-your-pleasure/slide/10. Diakses pada 3 Julai 2017.

Richters, Juliet et al. "Amalan Seksual Pada Pertemuan Heteroseksual Terakhir Dan Kejadian Orgasm Dalam Kajian Nasional". Jurnal Penyelidikan Seks 43.3 (2006): 217-226.

Pengendalian Seks Rendah di Wanita. http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/low-sex-drive-in-women/basics/causes/con-20033229 Diakses pada 3 Julai 2017.